PRIJAVE ODPRTE: ARIA, Algo-Rhythmic Ideation Assembly

osmo/za in Cukrarna, Ljubljana (SI)
10. april – 25. maj 2023

Zavod Projekt Atol in Šum – revija za umetnost in teorijo-fikcijo z veseljem napovedujeta pilotno izdajo ARIA poletne šole, ki jo pripravljamo v okviru projekta More-Than-Planet.

 

ARIA (Algo-Rhythmic Ideation Assembly) bo potekala v obliki petdnevnega intenzivnega programa, ki združuje umetnike, teoretike in strokovnjake z različnih področij ter obsega interne delavnice ter program javnih aktivnosti. ARIA bo v skladu z idejami, ki jih obravnava, strukturirana kot RGP (Real Game Play) igra, ki jo je posebej za to priložnost zasnoval kolektiv OMSK Social Club.

➤ Potrjeni predavatelji: Alice Bucknell, Florin Flueras, Michael Marder, OMSK Social Club, Simon Speiser, Subash Thebe Limbu, Špela Petrič, Jelena Viskovic, Gediminas Žygus
+ TBA

Program se bo odvijal v angleščini.

Več informacij o programu ter postopku prijave se nahaja tu.

✴ Postopek prijave

Za udeležbo na tečaju bo izbranih največ 15 kandidatov. Omejitev glede starosti ali izobrazbe ni.

Kotizacija: 200 eur

Nastanitev: Za skupno nastanitev v Ljubljani bo poskrbel organizator. Vendar si lahko udeleženci po želji to zagotovijo sami.

  • domačim udeležencem, ki ne potrebujejo namestitve v Ljubljani in bodo izbrani na razpisu, bo kotizacija povrnjena, ko se udeležijo seminarja.

✴ Kako se prijaviti

Prijavni obrazec se nahaja na tej povezavi.

Rok za prijavo je 25. maj 2023. Rezultati bodo objavljeni najpozneje 11. junija 2023.

Kolofon

ARIA, Algo-Rhythmic Ideation Assembly
21. – 25. avgust 2023

Lokacije: osmo/za in Cukrarna, Ljubljana, Slovenija
Kuratorja: Tjaša Pogačar in Brandon Rosenbluth
Produkcija: Zavod Projekt Atol

Koprodukcija: Osmo/za in Cukrarna
Grafično oblikovanje: Olbram Pavlíček

Projekt sofinancira Evropska unija. Program je del serije ISkRA (Raziskovalno jedro za raziskovanje in umetnost), ki nastaja v produkciji Zavoda Projekt Atol s podporo Ministrstva za javno upravo RS, Ministrstva za kulturo RS ter Mestne občine Ljubljana – Oddelka za kulturo.